Despre mine

Cine sunt?

De multă vreme încerc să aflu și eu dar abia de curând am început să mă redescopăr. Numele meu este Stoica Doru Iulian și mă puteți găsi activ pe facebook și google+.

Trebuie să încep prin a spune că sunt fericitul tată a 2 copii superbi, Sebi și Stef, iar Ionelia, soția mea, reprezintă norocul meu din viață. Sursa mea de energie și echilibru emoțional provine din această minunată familie și le sunt pe deplin recunoscător.


Sunt inginer proiectant, un loc unde mă dedic cu pasiune. Pe lângă acest job, am prins microbul fotografiei urmat de cinematografie pe care le exersez ori de câte ori am timp liber. O colecție mică o puteți vedea aici, aici și pe flickr.

Mă consider o persoană liber cugetătoare și țin să menționez asta deoarece această viziune mă ajută să mă simt deschis către universalitate și libertate, nu către dogmatism și condiționare. Consider că singura metodă de a înțelege realitatea în care trăim o are știința prin urmare îi acord mult mai multă atenție în ultimul timp. Practic am revenit la vârsta de 3-4 ani când copilul folosește întrebarea "de ce?" ca semn de punctuație.

Prin acest blog, îmi propun să promovez știința, să încurajez gâdirea critică, să îndemn lumea spre cunoaștere. Îmi doresc să-mi exprim ideile, concepțiile, trăirile, părerile pe care le consider folositoare, totodată poate reușesc să vă încânt și cu fotografii sau filmulețe interesante făcute de mine.